Hedef Beşiktaş Değil, Antalyaspor!

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukobirlikspor’un Antrenörü Gürçin Can, sponsor ve transfer bulamadıkları zaman küme düşeceklerini söyledi.

Can, geçen yıl büyük bir uğraş sonucunda Süper Lig’e yükseldiklerini,ancak hiçbir kurum ve kuruluştan yeterli desteği göremediklerini, ligiAdanalı sporcularla sürdürdüklerini, bunun yeterli olmadığını, Adanadışından kaliteli transferler yapılması gerektiğini ifade etti.

Hafta sonu, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda grubun güçlüekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Can, "Son 5yılın Türkiye şampiyonu Beşiktaş’ı konuk edeceğiz. İşimiz zor. Beşiktaşbizim rakibimiz olamaz. Yine de onurlu mücadele edeceğiz. Kolay lokmaolmayacağız. Sponsor kuruluşların desteğini bekliyoruz. Şayet transferyapamazsak küme düşmeye en büyük adayız. 3 haftadır kazanamıyoruz veligde hiç galibiyetimiz bulunmuyor. Bu durum teknik kadro ve sporcularıolumsuz etkiliyor" diye konuştu.

Can, önümüzdeki hafta deplasmanda Antalyaspor ilekarşılaşacaklarını, denk kuvvetler görünümündeki Antalyaspor’u yenerekligde ilk galibiyetlerini almayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

İHA

Bakmadan Geçme