Hedef :”Çeyrek Final”

Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Challenge Kupası 3. tur rövanş maçında İsviçre ekibi Rotweiss’i 27-23 yenerek 4. tura çıkan İzmir Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Celal Gençoğlu, 𔄜. turda da iyi bir kura çekip çeyrek finale kalmak istiyoruz” dedi.

Gençoğlu, yaptığı açıklamada, deplasmanda disiplinden kopmadıklarını ve iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Maçı kazandıkları ve turu geçtikleri için mutlu olduklarını kaydeden Gençoğlu, “Kupada adımızı son 16 takım arasına yazdırmayı başardık. 4. turda da iyi bir kura çekip çeyrek finale kalmak istiyoruz. Genç ve tecrübeli oyuncularımızla ligde, Avrupa’da ve Türkiye Kupası’nda başarımızı sürdürmek için çalışacağız” diye konuştu.

İsviçre ekibi karşısında ilk maçı 27-17, ikinci müsabakayı da 27-23 kazanan İzmir temsilcisinde iki karşılaşmada Burcu Pirinçci 10, Çağla Yılmaz 9, Yağmur Toprak 8 golle turu geçmeye katkı sağladı.

Kura çekiminin 24 Kasım Salı günü yapılacağı kupada 3 takım dışında 4. turda mücadele edecek ekipler belli oldu.

Diğer 3 ekibin bugünkü müsabakalarının ardından belirleneceği kupada kuraya katılacaklar şöyle:

Sokol Poruba (Çek Cumhuriyeti), Rocasa Gran Canaria (İspanya), Shqipona (Kosova), Vardar Junior (Makedonya), Schuler Afbouwgroep, Virto (Hollanda), Start Elbiag (Polonya), Izvor Bukovicka Banja, Minaqua Vojvodina (Sırbistan), Yellow Winterthur (İsviçre), İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kastamonu Belediyespor (Türkiye), Karpaty (Ukrayna).

Kaynak:

http://www.ajansspor.com/hentbol/superligbayan/h/20151122/izmirli_kadin_hentbolcularda_hedef_ceyrek_final.html




Bakmadan Geçme