Hedef Play-Off’a Kalmak

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol, oynayacağı 6 maçtan 4’ünü kazanıp, Play-Off’a kalmak istiyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol, oynayacağı 6 maçtan 4’ünü kazanıp, Play-Off’a kalmak istiyor.

Akdeniz Üniversitesi’ni 27-32 mağlup ederek, ligdeki puanını 16’yaçıkaran Mersin temsilcisi, geride bıraktığı 18 maçta 10 mağlubiyet, 8galibiyet aldı. Ligde beraberliği bulunmayan ekip, oynayacağı 6 maçtan4’ünü kazanıp Play-Off’a kalmayı hedefliyor.

Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bütüntakımların iyi olması nedeniyle zorlu bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Takım olarak ligin başından beri Play-Off’a kalmayı hedef olarak belirlediklerini ifade eden Özoğlu, şunları kaydetti:

"Ligin iddialı takımlarından biriyiz. Bazı takımlara karşı iyi biroyun ortaya koyamadığımız için mağlubiyetler aldık. Ama bizim omağlubiyetlere bakarak üzülecek vaktimiz yok. Sezonun geriye kalanmaçlarında iyi bir oyun ortaya koyarak, hedefimize ulaşma adına negerekiyorsa onu yapacağız. Oyuncularıma olan güvenim tam. Onlar dakendilerine duyulan güveni boşa çıkarmıyorlar. Üzerlerine düşeni en iyişekilde yaparak, Mersin’in hentboldaki iddiasını ortaya koyuyorlar.Önümüzde önemli maçlar var. Biz bu maçların tamamından galibiyetleayrılmak istiyoruz. Ama 4 galibiyete mutlaka ihtiyacımız var. Çünkü 4maç galip geldiğimizde direkt olarak Play-Off’a kalıyoruz.Taraftarlarımızda bizi desteklediği zaman amacımıza ulaşmamız daha kolayolacaktır."

Önlerinde 4 zorlu maçın kendilerini beklediğini belirten Özoğlu,‘Önümüzdeki hafta Yeditepe Spor’la zorlu bir maçımız olacak. Sonrasındaise Niğde, Trabzon ve Ankara İl Özel İdaresi’yle karşılaşacağız. Liginsonuna hızla yaklaşıyoruz. Bu maçlar kritik. Son 6 maçta alınacak birgalibiyet, bir mağlubiyet ligin kaderini değiştirmeye yeter" diyekonuştu.

Bakmadan Geçme