Hedef Puan veya Puanlar Almak

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’un antrenörü Fatih Işık, çarşamba günü sahalarında ligin yenilgisiz lideri Beşiktaş’ı konuk edeceklerini belirterek, “Bu zorlu maçtan puan yada puanlar almak için mücadele edeceğiz” dedi.

Işık, yaptığı açıklamada, uzun bir aranın ardındanbaşlayan ligin ikinci yarısında tüm takımların sıkıntı yaşadığınıbelirtti.

Dört oyuncularının sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliğine 27-26 yenildiklerini ifade eden Işık, şöyle konuştu:

"Liginikinci yarısına yenilgiyle başladık. Başkent deplasmanına ‘mutlakgalibiyet’ parolasıyla gittik. Etkili oyuncularımızdan, Milos, Mykyta,Bonis ve Durmuş’un sakat olması ve rakibimizin 3 yabancı takviyeyapması, oyun sistemimizi değiştirdi. Başa baş mücadelenin yaşandığımaçta, rakibimiz son atışlarda etkili olarak galibiyete ulaştı." 

Işık,ligde kalma mücadelesi veren takımların yabancı oyuncu takviyesiyaparak ikinci yarıya başladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Liginikinci yarısı daha zorlu geçecek. Biz yerimizi korumak içinmücadele ederken rakiplerimiz, ligde kalma ve tehlikeli bölgedenuzaklaşma hesapları yapacak. Lige uzun bir ara verilmesi de oyunculariçin moral kaybına neden oldu. Dört oyuncumuzun sakatlıkları da bizizora sokuyor. Bir de 42 gün içinde 17 maç yapacak olmamız, büyük sıkıntıoluşturacak. Çarşamba günü sahamızda ligin yenilgisiz lideri Beşiktaş’ıkonuk edeceğiz. Bu zorlu maçtan puan ya da puanlar almak için mücadeleedeceğiz. Hazırlıklara ara vermeden başladık."

AA
 

Bakmadan Geçme