Hedef Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın: İki zorlu karşılaşma yapacağız.

Beşiktaş HentbolTakımı Antrenörü Müfit Arın, Dinamo Minsk’e karşı zorlu iki karşılaşmaoynayacaklarını söyledi.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi öneleme turunda, Dinamo Minsk takımı ile ilgili değerlendirmelerde bulunanBeşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Beşiktaş’ın adına yakışır şekildemücadele edeceklerini ifade etti.

Dinamo Minsk’in hentbola büyük önemverdiğini ve kadrosunda önemli oyuncuların yer aldığını belirten Arın, "Ön elememaçları için yaptığımız hazırlıkların İstanbul ayağı akşam yaptığımızantrenmanla son buldu ve yarın Minsk’e hareket edeceğiz. Takımımızda OğuzhanBüyük dışında eksik oyuncumuz yok. Rakibimizle deplasmanda zorlu iki maçoynayacağız. Bu bir dezavantaj gibi gözükse de turu geçebilecek güce sahibiz.Elimizden gelen en iyi mücadeleyi verip kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekildetemsil edeceğiz." diye konuştu.

Siyah-beyazlı Hentbol Takımı, EHF ŞampiyonlarLigi ön eleme turundaki rakibi Dinamo Minsk’le iki maçını da deplasmandaoynayacak. Minsk Spor Salonu’nda yapılacak maçların ilki 8 Eylül Cumartesi (TSİ)18.30’da, ikinci karşılaşma ise 9 Eylül Pazar günü (TSİ) 16.00’daoynanacak.

Bakmadan Geçme