Hedef:� Olimpiyat Oyunları”

Hentbol B Yıldız Erkek Milli Takım Başantrenörü Seymen, hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

 Hentbol B Yıldız Erkek Milli Takımı, 2020 Olimpiyat Oyunları’na hazırlık çerçevesinde yaptığı ikinci grup kamp çalışmasını Bursa’da sürdürüyor. 

 Takımın başantrenörü Serdar Seymen yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediye Spor Tesisleri’nde 13 Ağustos’ta başladıkları kampın 19 Ağustos’ta sona ereceğini söyledi. 

  Kampa, iki grupta 10 antrenör eşliğinde 36 sporcunun katıldığını belirten Seymen, hentbolda büyük bir atılıma geçildiğini anlattı. 

 Tüm illeri kapsayan altyapı taramasında 1998, 1999 ve 2000 yılları doğumlu gençler arasında seçmeler yaptıklarını dile getiren Seymen, şöyle konuştu : "Bu yaş gruplarıyla özel kamplar ve çalışmalar yaparak bizi başarıya götürecek ekibi oluşturmak istiyoruz. Birinci grup kampı 1998 doğumlularla yaptık. Bursa’da hentbola olan ilgi büyük ve yatırım yapan, başarılara koşan ekipler var. İkinci grup kampımızı 1999 doğumlu grupla Bursa’da yapıyoruz. Nilüfer Belediyespor ve belediyenin desteği büyük. Güzel bir tesis var. Bize bu tesisi açtıkları için teşekkür ediyoruz. Üçüncü grup çalışmalarımız ise 2000 doğumluların katılacağı kampta Mardin Kızıltepe’de yapılacak. Bu çalışmalar, ilk kez milli takımda görev alan antrenörlerle yapılıyor. Bu proje kapsamında şu an 60 sporcu kamplara katılıyor. Bu oyuncularımız, Süper Lig’de mücadele eden takımların A klasmanında forma giyecekler ve 2014, 2016 Okullar Arası Dünya Şampiyonaları ile 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılacaklar. Hedefimiz 2020 Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanmak."dedi.

Kaynak:AA

Bakmadan Geçme