Hedef:”Avrupa Kupalarına Katılmak”

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Araç Belediyespor Antrenörü Masic: ” Hedefimiz ligi ilk 5 içerisinde bitirerek, Avrupa kupalarına katılmak ” dedi.

Masic, Atatürk Spor Salonu’nda yardımcı antrenör Cengiz Kesici ile düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında Üsküdar Belediyesi ile karşılaştıklarını ve sahadan 25-22 galip ayrıldıklarını hatırlattı. 

Karşılaşmanın hakemlerinin hatalı bir maç yönetmesine karşın, genelde problemin oyuncularında olduğunu savunan Masic, "İlk yarı çok hata yaptık. İkinci yarı iyiydik. Ancak, sol kanatta ve sağ oyun kurucu pozisyonlarında problemimiz var. Sakatlığı nedeniyle oynayamayan pivot oyuncumuz Ceren Demirçelen’in eksikliğini hissettik. İnşallah en kısa sürede iyileşerek takıma katılacak. Hedefimiz ligi ilk 5 içerisinde bitirerek, Avrupa kupalarına katılmak" diye konuştu. 

Gelecek hafta Maltepe Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacaklarını aktaran Masic, bu karşılaşmanın ardından milli maçlar nedeniyle 1 aylık aranın olacağını söyledi. 

Masic, bu dönemde yabancı oyuncuların takıma adaptasyonlarının tamamlanacağını belirterek, "Aranın ardından, 4 önemli karşılaşmaya çıkacağız. Bunlardan 2 ya da 3’ünü kazanmak istiyoruz" dedi

Bakmadan Geçme