“Hedefe İlerliyoruz”

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Zeki Polat, hem Türkiye Kupasını hemde Lig müsabakalarını değerlendirdi.

Polat, Türkiye Kupası ile ilgili olarak sözlerine başladı ve şu açıklamalarda bulundu.

"Konya da yapılan Türkiye Kupası Yarı Final ve Kupa Finaline B.B.Ankara Spor, Yeditepe Spor Kulübü, Çankaya Belediyesi ANKA Spor Kulübü ve Mersin Hentbol Spor Kulübü katılmaya hak kazandılar. Bizim dışımızda diğer takımların Avrupa Kupası kapıları sadece bu kupaya bağlıydı. O yüzden maçların çok zor geçeceğini biliyorduk. Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yarı finalde eşleştik. Maça her iki takımda iyi başladı. Karşılıklı gollerle başa baş bir mücadele vardı. İlk yarı bittiğinde eşitlik vardı. İkinci yarı Mersin takımı maça iyi başladı. Son 10 dakikaya kadar maçı önde tamamladı. Son 10 dakika da iyi savunma ve hızlı hücumlarla Mersini yakalayıp öne geçmesini bildik. Sonlara doğru Mersin takımı acele edip gereksiz pozisyon harcayınca sahadan 24-20 galip ayrıldık.

Diğer maçın galibi Çankaya Belediyesi ANKA Spor Kulübü ile yaptığımız final maçı Hentbol seyiri açısından oldukça güzel sahnelerin ortaya çıktığını düşünüyorum. Her iki takım da hırslı ve kazanma isteği ile başladı maça. Karşılıklı geçen gollerle maçın ilk yarısı 13-12 Çankaya Belediyesi ANKA Spor Kulübünün üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da aynı şekilde büyük çekişme içinde geçen maçın son bölümlerinde iyi savunma yaparak hücumda da bulduğumuz kritik gollerle 24-25 kazanmasını bildik. Kulübümüz açısından ilk büyük kupa, bizler için daha anlamlı ve mutluluk vericiydi. Tüm takımları gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Final maçlarına yakışır görsel bir şölen izlettirdiğimizi düşünüyorum"dedi.

Polat Lig müsabakaları ile ilgili olarak ise; " Play-Off yarı final maçlarında Bursa Nilüfer Belediyesine karşı 2-0 öndeyiz.Yarın(pazartesi) serinin 3.maçında da galip gelerek hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Açıkçası Türkiye Kupasını  iyi oyunla kazanmamızın ardından, Ligde de  hedefe doğru ilerliyoruz.Yarın ki maçıda kazandıktan sonra Final serisine bakacağız."dedi.
 

Bakmadan Geçme