Hedefimiz: “Geçen Sezonun Üstünde Kadro Kurmak”

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün (GSK) ülkemizi temsil edeceği Avrupa Hentbol Federasyon (EHF) Challenge Kupası takvimi açıklandı

Ardeşen GSK’nın şimdiden ilk 16’ya kaldığı Challenge Kupası 4. tur maçları 1 ya da 2 Şubat ve 8 ya da 9 Şubat tarihlerinde oynanacak. 4. Tur kura çekimi ise 19 Kasım 2013’te yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, “Avrupa ülkelerinden 25 takımın katılacağı Şampiyona’da Ardeşen GSK ligi 4. sırada tamamladığı için şampiyonaya 4. turda başlayacak. Ardeşen GSK şimdiden Avrupa’da ilk 16 takım arasında yerini aldı. Challenge Kupası 4. tur maçlarını 1–2 Şubat ve 8–9 Şubat tarihlerinde oynayacağız. Rakiplerimiz henüz belli olmadı. Rakiplerimizin belli olacağı kura çekimi ise 19 Kasım 2013’te yapılacak.” dedi.

Durak ayrıca, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, “Hedefimiz geçen sezonun üstünde bir kadro kurmak. Bunun için de mücadele veriyoruz. 27 Temmuz’da takım Ardeşen’de toplanarak çalışmalara başlayacağız. 29 Temmuz’da Ayfer’de 1 haftalık bir kampa gireceğiz. Ardından hazırlık maçları ile ilgili süreç başlayacak.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme