“Hedefimiz Kemalpaşa Ata GSK karşısında galibiyet”

Kadınlar 2.Ligi takımlarından Bandırma Hentbol Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Kemal Taşkın, hedeflerinin yetersiz kadroya rağmen 1. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Taşkın, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Takımda oynayan sporcuların büyük bir kısmının lise ve üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Taşkın, şunları kaydetti: “Sınav dönemlerinde takım olarak maçlara hazırlanmakta zorluklar yaşıyoruz. Ayrıca ilçedeki spor salonlarının yetersiz olmasından dolayı müsabakalarımızı ilçeye 18 km uzaklıkta bulunan Erdek’te oynamak zorunda kalıyoruz. İlçeye yeni spor salonu kazandırılmasına yönelik yöneticilerimizin çalışmalarını olumlu karşılıyoruz. İnşallah bir an önce ilçeye spor salonu kazandırılır, biz de maçlarımızı ve idmanlarımızı kendi ilçemizde oynarız.”

Bu hafta sonu İzmir’de Kemalpaşa Ata Gençlikspor Kulübüyle karşılaşacaklarını açıklayan Taşkın, “Hedefimiz galibiyet. Kemalpaşa Ata Gençlikspor Kulübü yenebileceğimiz bir takım. Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Mudanya Belediyesi Dinçspor müsabakasında kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan Sevil’in cezası sona eriyor. Kendisi bu maçta kadroda yerini alacak.” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme