Hedefimiz Ligde İyi Bir Yer Edinmek!

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango’nun Antrenörü Okan Halay, geçen hafta ile ilgili olarak takımını değerlendirdi.

Halay, "Ligde çok zorlu bir maçı geride bıraktığımızı söylememiz yanlış olmaz diye düşünüyorum. Bursa Nilüfer Belediyesi’nin ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğunu belirtmeden geçmemek lazım. Maçın zor olacağını zaten tahmin ediyorduk. Rakibimizin oldukça iyi işler yaptığını  söylememiz gerekiyor. Fakat biz maçı ilk yarıda daha kolay hale getirebilirdik. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirememiz  ve yaptığımız basit top kayıpları maçın kopmamasına neden oldu."dedi.

Halay ayrıca, "Takımımızın Trabzonspor maçı ikinci yarısı hariç, haftalardır oynadığı iyi oyunu galibiyete çevirmek bizim açımızdan çok olumlu olacaktı. Bunu bu maçta ve deplasmanda başardığımız için ayrıca mutluyuz.

Bu galibiyetle çok önemli bir virajı geçtiğimizi söyleyebiliriz. İl Özel idare maçında son saniyelerde yediğimiz golle  yenilgi bizim tökezlememize neden oldu. Bunu atlatmamız gerekiyordu. Takımdaki sakat oyuncularımızın fazlalığı  bizi zor durumda  bıraksada takım olarak görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Umut ederim bu galibiyet bundan sonraki play-off yoculuğunda düşündüklerimiz gerçekleştirmek için bir avantaj sağlar.

Bu seneki hedeflerimiz play-off öncesi kendimize ligde iyi bir yer edinmek ve Türk hentbolüne yeni oyuncular kazandırabilmek. Bu yönde güçlü ve karakterli oyunculara sahip olmak beni ve ekibimi memnun etmiştir .Umarım  bundan sonraki  zorlu   üç maçımızda da hedeflerimize ulaşır  ve Türk hentbolüne iyi oyuncular kazandırabiliriz."dedi.

Son olarak bu hafta sonu ligin puansız ekibi Beşparmakspor ile 23 Mart cumartesi THF Spor Salonunda karşılaşacaklarını belirten Halay, bu maçtada iyi oyunla galibiyete uzanmak istediklerini belirtti.

Bakmadan Geçme