‘Hedefimiz ligde şampiyonluk, Avrupa’da kupa kaldırmak’

Türkiye Hentbol Ligi'nde geçen sezon üç kupayı alan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, yeni sezona Süper Kupa ile başladı. EHF Kupa Galipleri Kupası'nın ilk maçı için Avusturya'nın SSV Dornbirn Schoren takımını ağırlayacak takım galibiyete kilitlendi.

EHF Kupa Galipleri Kupası’nda şampiyonluk hedefleyen Antrenör Serdar Eler; “17-18 Ekim günlerinde Ankara’da oynayacak olduğumuz maçları  karşı takımın iki maç üstünden oynayacağız.  Ligdeki ilk üç maçından galip ayrılan takımımız, milli takım maçlarından dolayı milli takımda forma giyen 4 oyuncumuzun eksikliğiyle beraber bu arayı günde iki antrenman programıyla verimli geçirmektedir. Kaptan Yeliz Özel ve Duygu Aydoğan Soysal’ın hafif sakatlıkları da bu süre içeresinde iyileşecektir diye ümit etmekteyiz. Her iki müsabakayı kendi şehrimizde kendi seyircimiz ile oynayacak olmamız bizlere avantaj sağlayacaktır. Avusturya hentbolunun son dönemlerde ki gelişimi de tarafımızca bilinmekle olup, Ankaralı hentbol severlerin desteğiyle bir üst tura geçmeyi hedefliyoruz. Başta Belediye Başkanımız Sn.Fethi Yaşar ve başkan yardımcılarımızın desteği ve sporcularımıza olan inancımızla son üç sezondur oluşturduğumuz aile yapısıyla kendimize güvenimiz tam. Başta Ülkemizi, Ankara’mızı ve ilçemiz Yenimahalle’yi  bu sezonda hem Avrupa hem de Türkiye Hentbol Ligi’nde layık olduğu biçimde temsil edeceğiz” dedi.

‘Hedefimiz ligde şampiyonluk, Avrupa’da kupa kaldırmak’
Çok başarılı bir sezon sonunda 3 kupayı Yenimahalle’ye getiren takımımızın sezona Süper Kupa ile başlaması kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “En büyük hedefimiz Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda en iyi şekilde mücadele ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. 17-18 Ekim tarihlerinde oynayacağımız maçlarda takımımıza başarılar diliyor, Ankaralı sporseverleri maçımıza davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme