'Hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz'

Türkiye Kupası’nda Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü'nü eleyerek yarı finale yükselen Beşiktaş’ta Antrenörü Korer Koral açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş, Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında da Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nü mağlup ederek yarı finale yükseldi. Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan ilk karşılaşmada Nilüfer’i 34-29’luk skorla geçen Beşiktaş, Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan 27-32 ile geçti. Gökhan Adıgüzel ve İldeniz Kaygusuz hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı da 15-19 Beşiktaş lehine sonuçlandı.

Beşiktaş Spor Kulübü’nün Antrenörü Mehmet Korer Koral takımının yarı finale yükselmesini değerlendirdi. Koral’ın açıklamaları şu şekilde: Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını da kazanıp dörtlü finale kaldığımız için mutluyuz. Hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Mücadele eden sporcularımı kutlarken teknik ekibimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen taraflarımıza ve yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ligde de şampiyon olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

Bakmadan Geçme