Hedeflediğimiz Yolda Başarıyla İlerliyoruz

Hentbol Erkekler Süper Ligi Ekiplerinden Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak: “İstanbul Yeditepespor galibiyeti, hedeflediğimiz yolda başarıyla ilerlediğimizin göstergesi oldu ” dedi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde, İstanbul Yeditepespor’u deplasmanda 30-26 yenen Trabzonspor’un Antrenörü Ahmet Kaynak, bu galibiyetin, hedefledikleri yolda başarıyla ilerlediklerinin göstergesi olduğunu söyledi. 

Kaynak, İstanbul Yeditepespor mücadelesine iyi başlayıp karşılaşmayı iyi tamamladıklarını belirterek, "Sezona başlamadan önce en önemli eksiğimiz kondisyonumuzdu. Sezonu geç açınca kondisyon sıkıntımız da baş göstermişti. Lig başlamadan önce takımıma dört hafta süre vermiştim. Dört haftanın ardından hem kondisyonumuzu hem de motivasyonumuzu sağlayıp lige ağırlığımızı koymayı planlıyorduk. Başarılı da olduk. İstanbul Yeditepespor galibiyeti, hedeflediğimiz yolda başarıyla ilerlediğimizin göstergesi oldu" dedi. 

Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Kaynak, "Rakibimize kolay gol şansı vermedik. Oyunda sürekli baskı kuran taraf olduk ve sonuca rahat gittik. Takımımız her hafta daha çok kuvvetleniyor, ilerleyen haftalarda daha iyi işler yapacağız. Bu galibiyetten ötürü oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. 

Bakmadan Geçme