Hedef:”Mevcut Kadroyu Korumak”

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor’un Antrenörü Celal Gençoğlu, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Celal Gençoğlu,”Hedefimiz mevcut kadroyu korumak.”dedi.

Gençlerde ve küçüklerde Türkiye Şampiyonu olan, şuanda da  Eskişehir’de Yıldızlar Türkiye  Şampiyonasında da mücadele eden yıldız takım  hakkındaki görüşlerini sorduğumuzda ise, Gençoğlu şu düşüncelerini paylaştı:
”Kulübümüz alt yapıya önem veriyor ve destekliyor.İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Gençlerde ve Küçüklerde Türkiye Şampiyonu olma başarısı elde ettik.Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında da altyapı antrenörümüz  Muhsin Devrim ve ekibine başarılar diliyorum.

İzmir Büyükşehir Belediyespor olarak iki senedir altyapıdan çıkan ve A takımda kendisine yer bulabileceğine inandığımız sporculara yer verdiğini belirten Gençoğlu, altyapımız çok iyi ve gelecek yıllarda da A takım olarak altyapımızdan besleneceğiz, kendi sporcularımızı kendimiz yetiştiriyoruz.Muhsin Devrim ve ekibine teşekkür ederim.”dedi.

Gelecek sezon ile ilgili  planlamalar ve transferler hakkında  ise,” Hedefimiz doğrultusunda kulüp yönetimimizin düşüncelerini de göz önünde bulundurarak, mevcut kadroyu korumak ve ligde başarılı sonuçlar alacak bir takım oluşturmak istiyoruz.”dedi.
 

Bakmadan Geçme