Helle Thomsen: “Deplasmanda 2 puan almak için savaşacağız”

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu’nda 7 Şubat Pazar günü deplasmanda Rusya temsilcisi Lada ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor’un Başantrenörü Helle Thomsen açıklamalarda bulundu

HENTBOLHABER.NET – Pazar günü grubun en kritik müsabakasına çıkacak olan temsilcimiz de başantrenör Helle Thomsen, “Lada evlerinde iyi oynuyor. Bizim için zor bir maç olacak. Deplasmanda 2 puan almak için savaşacağız. Orada ekstra enerji bulmamız gerekiyor. Böyle maçlarda bu enerjiyi mutlaka bulmalıyız. Sert oynayacaklardır. Bu sertliğe hazırız” dedi.

Yalıkavak maçının ardından bir psikolojik etki oluşup oluşmadığını söylemenin şu an için zor olduğunu ifade eden Thomsen, “Mağlubiyet için çok üzüldük. Artık Yalıkavak maçı geçti. Oyuncularım da o maçı unuttular ve bu maça konsantre oldular” diye konuştu.

Kastamonu Belediyespor, B Grubu’nda Rusya’dan Lada, Fransa’dan Nantes Atlantique ve Polonya’dan MKS Perla takımlarıyla eşleşmişti. Kastamonu Belediyespor, ilk maçında Polonya temsilcisi MKS Perla Lublin ile Kastamonu’da oynanan maçta 20-20 berabere kalırken, ikinci maçında Fransa deplasmanında Nantes Atlantique’ye 35-26 mağlup olmuştu. EHF Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyespor, gurubundaki üçüncü karşılaşmasında da Rusya temsilcisi Handball Club Lada ekibini  29-25 mağlup etmişti.

Bakmadan Geçme