Helle Thomsen ile yollar ayrıldı

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün, Teknik Direktör Helle Thomsen ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı öğrenildi.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Teknik Direktör Helle Thomsen ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı öğrenildi.

Thomsen’den boşalan koltuk için yeni bir antrenörle anlaşmaya varıldığı, antrenörün gelecek sezondan itibaren Belediyespor’u çalıştıracağı bilgisine ulaşıldı. Yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Belediyespor gelecek sezon transferlerini de ön anlaşmaya varılan yeni antrenörle istişareli bir şekilde yürütecek. Belediyespor’da Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Serkan İnci, sezon sonuna kadar takımın baş antrenörlüğünü yapacak.
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, bugün oynanacak olan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü maçı öncesinde resmi açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyor.
Büyük umutlarla Kastamonu ve Türk hentboluna kazandırılan ve Avrupa’nın en iyi kadın antrenörleri arasında yer alan Teknik Direktör Helle Thomsen; istenilen performansı yakalayamadı. Avrupa’ya grup müsabakaları sonunda veda eden ve Süper Lig’de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Thomsen; Kastamonu kariyerini karşılıklı anlaşmayla sonlandırdı.

HELLE’NİN KARNESİ
Teknik Direktör Helle Thomsen Kastamonu Belediyespor ile birlikte Avrupa’da 7, Süper Lig’de 15, Türkiye Kupası’nda 3 karşılaşmaya çıktı. Avrupa’da 7 karşılaşmadan 3 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Helle Thomsen’in takımı; Süper Lig’deki 15 karşılaşmanın 13’ünü kazandı 2’sinden mağlubiyetle ayrıldı; Türkiye Kupası’nda ise 3 karşılaşmayı da kazandı.
Helle Thomsen, Kastamonu Belediyespor ile 25 karşılaşmada 19 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Bakmadan Geçme