Helle Thomsen: “Kazanmak zorunda olduğumuz önemli bir maç”

EHF Avrupa Ligi B Grubunda ilk müsabakasına çıkacak olan Kastamonu Belediyesi GSK’da başantrenör Helle Thomsen, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Bu akşam Saat:18.00 MKS Perla Lublin ile ilk müsabakasına çıkacak olan Kastamonu Belediyesi GSK Başantrenör Helle Thomsen, kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

Helle Thomsen, ” Lublin, Polonya milli takımından pek çok oyuncusu bulunan oldukça iyi bir takım. Antrenörlerini de yakından tanıyorum. Lublin, hızlı hentbol oynayan, 10-11 metre mesafelerinden etkili şutlar atan iyi oyun kuruculara sahip bir takım. Çapraz paslaşmaları oldukça seri yapıyorlar. Onlara karşı savunmada sert olmalıyız ve kalecilerimiz çok dikkatli olmalı. Hızlı hücumları iyi değerlendirip bulacağımız skorlar çok işimize yarayacaktır. Özellikle iç saha maçlarında galibiyetten başka şansımız yok” dedi.

Kastamonu Belediyesi GSK’nın yeni salonu maça hazırlanıyor

“Yeni Salonda oynamayı sabırsızlıkla bekliyorduk”

Thomsen devam eden açıklamalarında, “Yeni salonda müsabakalarımızı oynamayı sabırsızlıkla bekliyorduk. Yeni salonumuzda galibiyetler elde etmek için çalışacağız. Belirttiğim gibi Avrupa kupalarında şansınızın olması için iç saha maçlarını kazanmak ve deplasmanda alabildiğiniz kadar puan almak zorundasınız. Bu yüzden Lublin maçı kazanmak zorunda olduğumuz bir müsabaka ve ilk maç olmasından dolayı önemli bir maç” dedi.

“Sadece iki antrenmana çıktılar”

Thomsen yeni transferleri hakkında, “Hepimizin bildiği gibi yeni oyuncularımız var. Sadece iki antrenmana çıktılar. Bize adapte olmaları için biraz zamana ihtiyaçları var. Bugün ki müsabakada için onlardan çok şey beklemek yanlış olur ama zaman içinde bize istediğimiz katkıları sağlayacaklardı” dedi.

Kastamonu Belediyesi GSK, MKS Perla Lublin müsabakası Saat:18.00’de TRT Spor 2 ekranlarında yayınlanacak.

Ozan Can Sülüm: “İlerleme sırası artık Kastamonu’nun”

 

 

Bakmadan Geçme