“Hentbol 3-5 kişinin elinde tekelleşmiş branş”

Yeni sezonda Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele etmeyecek olan Muratpaşa Belediyespor'da Başkan Murat Şimşek, 'Hentbol 3-5 kişinin elinde tekelleşmiş bir branş haline gelmiş' dedi

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Murat Şişek’in www.akdenizmanset.com.tr’de yer alan açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Ramazan Bozca imzalı haberde şöyle denildi:

“Antalya’da bir devir kapanıyor. 15 yıldır hentbolda başarıdan başarıya koşan Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın, önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele etmeyeceği öğrenildi. 4 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Avrupa Finali, 1 Avrupa Yarı Finali, 3 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa Şampiyonluğu, 6 Türkiye Gençler Şampiyonluğu, 3 Türkiye Yıldızlar Şampiyonluğu kazanan Muratpaşa Belediyespor’da yönetimin aldığı bu karar spor camiasını üzdü. Çekilmeyle ilgili Akdeniz Manşet Gazetesi’ne konuşan Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şimşek, “Hentbol şubesini tamamen kapatmıyoruz. Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etmeyeceğiz” dedi.

Voleybola yöneldi
Hentbolun 3 kişinin elinde tekelleştiğini belirten Başkan Şimşek, “Başkanımız Ümit Uysal altyapısı üst yapısı birleşmiş, alttan oyuncu çıkaran, üst yapıya oyuncu gönderen, kendi kendini besleyen bir takım oluşturmak istedi. Ancak ne kadar iyi niyetli olursan ol olmuyor. Hentbola olan talep belli. Alttan gelen oyuncu belli. 3-5 kişinin elinde tekelleşmiş bir branş haline gelmiş. Konyaaltı Belediyespor da Süper Lig’de mücadele etmeye başlayınca böyle bir şey düşünüldü” ifadelerini kullandı.”

Haberin devamı için:

https://www.akdenizmanset.com.tr/baskan-simsek-ten-cekilme-aciklamasi/182433/

Bakmadan Geçme