Hentbol ailesi sizi unutmayacak

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde hentbol takımını taşıyan otobüsün kaza yapması sonrası hayatını kaybeden sporcularımız Göksu Akyel ve Sinem Aksu, gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı.

HENTBOLHABER.NET -Ordu Gençlerbirliği Kız Hentbol Takımı sporcularımızdan Göksu Akyel için Ordu Lisesi’nde, Sinem Aksu için de 60’ıncı Yıl Ortaokulu’nda tören düzenlendi.

Törenlere sporcularımızın yakınlarının yanı sıra, Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekinbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Göksu ve Sinem’in özgeçmişlerinin okunup dua edildiği törenlerde, helallik alındığı sırada sporcularımızın arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Törenlerin ardından Göksu Akyel’in cenazesi Aybastı ilçesine, Sinem Aksu’nun cenazesi ise Gürgentepe ilçesine gönderildi.

Sporcularımız için ikindi vakti cenaze namazı kılınırken, cenaze törenine Federasyon Başkan Vekili Hakan Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Sercan Şenel katıldı.

Sporcularımızın cenazeleri edilen dualar eşliğinde toprağa verildi.

Bakmadan Geçme