Hentbol Ailesinden Kazım Tekin’e veda yemeği

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yaş haddinden emekli olan Kazım Tekin'e, Hentbol ailesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fazlı Bayram Hadi,  Turhan Cemal Beriker Bulvarı, Can Kardeşler lokantasında verilen yemekte yaptığı konuşmada,  Kazım Tekin ile Adana’da görev yaptığı 9 yılı uyum içinde geçirdiklerini, spor ailesine katkıda bulunmak için mesai kavramı gözetmeden birlikte görev yaptıklarını söyledi.

Özverili çalışmasıyla Tekin’in, diğer çalışanlara örnek olduğunu ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Dokuz yıllık beraber çalışmamız süresince kendisi ile çok uyumlu ve başarılı bir çalışma yürüttüğümüze inanıyorum. Bu süreç içerisinde çalışma şevkinden hiçbir zaman eksilme olmadığını gördüm. Her zaman kurumlar arasında dengeleri sağlamaya özen gösterdi. Çalışma arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurduğu gibi, onların eksiklerini tamamladı. 44 yıl özveriyle amatörlere yol gösterici oldu. Kendisini yeri asla doldurulamaz. İnsan ilişkileri üst düzeyde olan, kuruma gelen sporcu, hakem, antrenörlerin sorunlarını çözmek için büyük çaba gösteren Kazım Tekin’i çok arayacağız. Yeni yaşamında başarılar diliyorum. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

MUHACIR: “KAZIM TEKİN BİZE BAZEN BİR BABA, BAZEN BİR AĞABEY OLDU”
Hentbol Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Metin Muhacir, uzun yıllardır tanıdığı, Kazım Tekin’in kendisine bazen bir baba bazen bir ağabey olduğunu, Hentbol sporuna ilk onunla tanıştığını ve kendisi tanımaktan ise çok mutlu olduğunu belirterek , “Kazım baba benim sporcu olmam ve milli takımlara kadar yükselmemde  en büyük paya sahiptir. O’nun hakkını asla ödeyemeyiz. Birçok arkadaşımızı spor sayesinde kötü alışkanlıklardan kurtardı. Kazım Hocamıza hayırlı, sağlıklı emeklilik diliyoruz” diye konuştu.

TEKİN: “İl SPOR MÜDÜRÜ HADİ’DEN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜM”
Gençlik Hizmetleri Eski Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, hentbol ailesi tarafından adına düzenlenen yemeğin kendisini çok onurlandırdığını ve duygulandırdığını söyledi. Aslında on yıl önce emekli olmayı düşündüğünü, o zaman yeni atanan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi sporun içinden gelen, spor ve sporcuyu seven kişiliğini gördükten sonra emekli olma fikrinden vazgeçtiğini ifade etti.

KAZIM TEKİN’E İMZALI HENTBOL TOPU VERİLDİ
Okul Sporları Federasyonu Adana  İl Temsilcisi ve Eski MHK Üyesi Kamil Dikici, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu ‘nun(ISF) Trabzon’da gerçekleştirilen, 2014 Liseler Dünya Şampiyonası’ndan getirdiği hentbol topunu yemeğe katılan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Metin Muhacir, Çukurova Üniversitesi Rektör Baş Danışmanı Profesör Doktor Osman Metin Yavuz, Doktor Serdar Aydın, Çukobirlikspor Eski Başkanı Bülent Dede ve Antrenörü Gürçin Can, İstiklal Spor Kulübü Başkanı İbrahim Gökhür Ateş, Ziyapaşa Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gündeş ile geçmiş yıllarda Çukobirlik Hentbol takımında oynayan sporculardan Ferhat Çakırgil, Şükrü Özhan, Mahmut Kızltan, Kenan Karaer, Hüseyin Kumaşbay, Mehmet Bilbek, Mehmet Ali Keskin, Atilla Güneş ve Murat Uzel’in imzalamasının ardında Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi ve Eski MHK Üyesi Dikici tarafından Kazım Tekin’e armağan etti.

Ayrıca Çukobirikspor Kulübü Eski Başkanı Bülent Dede ve İstiklal Spor Kulübü Başkanı İbrahim Gökhür Ateş tarafından, hizmetlerinden dolayı  Tekin’e plaket verildi.

Bakmadan Geçme