“Hentbol Camiasından Özür Dileriz”

Hentbol Bayan A Milli Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun, Danimarka maçı sonrası, bugün açıklamalarda bulundu.

Oldukça üzgün olan Hikmet Vurgun,"Beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirterek, Danimarka’nın teknikolarak iyi oyunculara sahip olduğunu ve hızlı hücumlarla sonucagittiklerini söyledi."

Danimarka liginin oldukça hızlı ve teknik olarak üst seviyede olmasının da etkisi olduğu görüşünü savunan Vurgun , "Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar, sonuçta Play-Off müsabakasında ilk maçı kaybettik."dedi.

Mçıngenel özeti ile ilgili olarak : " Maçın birinci bölümünde genel olaraketkisizdik ve 5-6 topumuz direkten döndü. Bu dönen toplar sonucunda dahızlı hucüm yedik ve Danimarka moral kazandı. Maçta skor olarak dahayakın, ortada bir maç bekliyorduk. Hucümda sıkıntı yaşayınca takımolarak motivasyon düştü. Bizde oyuncu değişikliklerine gittik."dedi.

Haber

HENTBOL CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİZ

Akdeniz Oyunları için hazırlıklara ve takımın durumuna da değinen Vurgun:" Akdeniz oyunlarında hedefimiz madalya olduğu için , çok ağır birantreman sürecinden geçtik. Tabiki bu durum Danimarka maçına yansıdı.Oyuncularımız  planlarımız doğrultusunda hazır olamadı ve yorgundu. Bufarklı sonuç için Hentbol Camiasından Özür Dileriz."dedi.

Her zaman eleştirilere açık olduklarını belirten Hikmet Vurgun :" Türkiye hentbolü, olarak statik dinamikliği olmayan çabuk ve teknik sorunlarımızı altyapıda çalışıp, eksikliklerimizi antrenörlerimizle dersçıkartıp, gelecek adına planlarımızı uygulamalıyız. Ülkemizin DünyaŞampiyonalarına katılması için A.B.C planlarından birini seçip bunayönelik çalışmalıyız."dedi.

Haber

İYİ SONUÇ ALMAK ÖNEMLİ

HikmetVurgun Play-Off 2.müsabakası ile ilgili olarak: "Danimarka’ya ,Ankara’daki sonucu unutup gideceğiz. Hedefimiz Akdeniz Oyunları olduğuiçin , oyunumuzu orada geliştirmeyi umuyoruz. Türk Hentboluna katkısağlamak adına orada da Prestij için iyi sonuç almak önemli. Bunu dabaşarabileceğimize inanıyorum."dedi.

 

Bakmadan Geçme