Hentbol Erkekler Süper Lig’inde 21.Hafta

Hentbol Erkekler Süper Liginde bugün oynanan müsabakalar ile bir hafta daha geride kaldı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi 21.hafta müsabakalarında bugün üç maç oynandı. Oynanan bu müsabakalar sonucunda ev sahibi takımlar haftayı galibiyet ile kapatan ekipler oldular.

Erkekler Süper Liginde Pazar gününün ilk maçı Ankara İl Özel İdare ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında oynandı. THF Spor Salonunda oynanan bu müsabakada ev sahibi ekip galibiyete uzanan taraf oldu.  İlk yarıyı da 15-11 önde kapatan İl Özel İdare, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 31-22 yenmeyi başardı. Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü bu galibiyet ile ilk dört içerisinde ki yerini devam ettiriken, İzmir Büyükşehir Belediyespor rakibini puan olarak yakalayamadı ve 20 puanda kaldı.

Günün ikinci maçında Beşiktaş, Maliye Milli Piyango’ya şans tanımadı. Kara-Kartal , ilk yarısını 16-12 önde bitirdiği müsabakada, 38-32 galip gelmeyi başardı. Beşiktaş’ta özellikle 7 golle Ozan Arifoğlu en golcü oyuncu olurken , 6’şar golle Tolga Özbahar ve Şenol Boyar Kara-Kartal’a galibiyeti getiren oyuncular oldular.

Erkekler Süper Ligi 21.haftanın son maçı Bursa’da idi. Bursa Nilüfer Belediyespor, ligin zirvesinde yer alan Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u  34-30 yenmeyi başardı. İlk yarıyı da 20-13 önde kapatan ev sahibi ekip, özellikle Çetin’in 11 gol ve Boris’in 10 golü Nilüfer’e galibiyeti getirdi. Büyükşehir Belediye Ankaraspor’da ise en golcü oyuncular Pavlo 8 ve An Ligin zirvesinde sıralama değişmese bile Büyükşehir Belediye Ankaraspor 33 , Bursa Nilüfer Belediyespor’un puanı 26 oldu.

Erkekler Süper Ligi Puan Durumu

 

Bakmadan Geçme