Hentbol HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası'nda yarı finaller ne zaman?

Süper Lig'in dört güçlü takımı Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Beşiktaş Yurtbay Seramik ve Spor Toto Spor Kulübü HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda adlarını yarı finale yazdırdılar.

Tuğba Akkesen / Hentbolhaber.Net – Süper Lig’in dört güçlü takımı; Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Beşiktaş Yurtbay Seramik ve Spor Toto Spor Kulübü HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda adlarını yarı finale yazdırdılar. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Beykoz Belediyesi GSK, Beşiktaş Yurtbay Seramik ile Spor Toto Spor Kulübü finale yükselebilmek için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyecekler.

Kupa yarı finalinde 17 Mart Cuma günü Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak Sakarya Büyükşehir Belediyespor – Beykoz Belediyesi GSK maçı saat 14.00’te, yine aynı salonda Beşiktaş Yurtbay Seramik- Spor Toto SK karşılaşması ise saat 16.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor – Beykoz Belediyesi GSK maçını Murat Çelik – Cengiz Ömer hakem ikilisi yönetirken, Beşiktaş Yurtbay Seramik- Spor Toto SK maçını Hasan Kılıç ile Kaan Çınar hakem ikilisi yönetecek.

Kupanın yarı final müsabakaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme