Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı

Hentbol Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final heyecanı yaşanacak. Antrenör Gürcan Budakçı, EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ni Hentbolhaber.Net’e yorumladı.

Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-23 sezonu kadınlar şampiyonlar liginde play-off müsabakaları tamamlandı.

Play-off sonrasında adını çeyrek finale yazdıran takımlar ve eşleşmeleri belirtmek istersek;

Team Esbjerg ile CSM Bucuresti, FTC-Rail Cargo Hungaria ile Metz Handball, Odense Handbold ile Györi Audi ETO KC, CS Rapid Bucuresti ile Vipers Kristiansand şeklinde oldu. Gruplarında ilk iki sırada olup play-off oynamadan direkt çeyrek finale adını yazdıran takımlar; Vipers Kristiansand, CSM Bucuresti, Metz Handball ve Györi Audi ETO KC oldu.

Çeyrek final eşleşmeleri ilk maçı 29-30 Nisan, ikinci maçlar 6-7 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Çeyrek finale kalan takımlarda da 2023 yılı itibariyle sporcu veya teknik kadroda değişiklikler yaşandı. Birkaç transfer ile örneklemek gerekirse, Metz Handball pivot pozisyonuna Alman Luisa Schulze transferi yaparak çizgi hücumunda ve 3 numara savunmasında rahat olmak istiyor. CS Rapid Bucuresti ise bu konuda en hareketli takım oldu. pivot bölgesinde eski sporcusu Angolalı Albertina da Cruz Kassoma, üikemizi şampiyonlar liginde temsil eden Kastamonu Belediyesi takımının en golcü sporcusu Azenaide Danila José Carlos ve antrenör Kim Rasmussen takıma 2023 yılıyla katılanlar oldu. FinalFour için son viraj olan çeyrek finallerde bir olumsuzluk yaşamamak için takımlar ellerinden gelen tüm olanakları kullanarak transferler gerçekleştirdi.

Çeyrek final maçlarıyla yeniden şampiyonlar ligi büyüsüne kapılacağımız anları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çeyrek Final Programı:

29 Nisan 2023

FTC-Rail Cargo Hungaria – Metz Handball : 26-32

Odense Handbold – Györi Audi ETO KC:

30 Nisan 2023

CS Rapid Bucuresti – Vipers Kristiansand:

Team Esbjerg – CSM Bucuresti: 

Bakmadan Geçme