Hentbol Liglerinde büyük gelişim

Hürriyet Gazetesi’nde bugün yer alan haberde Türkiye Hentbol Ligleri son yıllarda gözle görülür büyük bir gelişim içine girdi. Özellikle son yıllarda Türkiye Hentbol 2.Lig, 1.Lig ve Süper Ligde takımların kaliteleri oldukça artmış durumda” denildi.

Gazetedeki haberde şunlar denildi;

“Geçtiğimiz günlerde tamamlanan 2.lig maçlarında Erkeklerde Karşıyaka ve Köyceğiz Bld. Bayanlarda ise ise Polatlı Bld. Ve Bandırmaspor 1.lig e yükselirken özellikle bu hafta oynanacak 1.lig Final karşılaşmaları ise büyük heyecanla bekleniyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu konuyla ilgili olarak ‘son yıllarda Hentbol ligleri kalite olarak üst seviyeye yükseldi bu kaliteyi korumak hatta daha yukarı çekmek istiyoruz. Son yıllarda tüm liglerimizde büyük bir mücadele var.  

Bu sene özellikle bayan takımlarımız Avrupa kupalarında oldukça başarılı oldular özellikle Kastamonu Belediyesi G.S. Kulübü büyük bir başarıya imza atarak Challenge Cup ta önümüzdeki hafta final maçına çıkacak. Yükseliş Koleji Fransa da Liseler Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı altyapılarda okul sporlarına büyük önem veriyoruz özellikle altyapı ve okullar ile ilgili önümüzdeki yıl çok önemli projeleri hayata geçireceğimiz bilgisini şimdiden verebilirim’ dedi.” 

Bakmadan Geçme