Hentbol Magazinden Mesaj Var

Hentbol Magazin Dergisi 17.sayı ile Hentbol Severlerle buluştu.

Hentbol Magazin Dergisinin Editörü Uğur Kılıç’a, şuan ki hedeflerini ,  Hentbol Magazin Dergisine yeni üye olmak için ne yapılması gerektiğini ve son olarak Yılın  Hentbol Ödüllerini sorduk.

Uğur Kılıç, Hentbol severlerden dergiye abone olmalarını, dergiyi yaşatmalarını istediklerini belirterek , yeni üye olmanın bir sms kadar kolay olduğunu vurguladı.

Kılıç; "Dergimize abonelik bir çok yolla sağlanabiliyor. İsterseniz HENTBOL yazıp 3570’e mesaj atabiliyorsunuz. Bir çok önemli kurumun kullandığı 3570 Mobilexpress yüksek güvenlikli sistemle kredi kartından 60 tl yıllık ücret(10 adet dergi) tahsil edilebiliyor. THF ve HENTBOL MAGAZİN web sitelerinde yer alan abone formlarını doldurarak ve ücreti hesabımıza havale yaparak da abone olabilirsiniz. Her sayısının son sayfasındaki abonelik formu doldurulup mail yada faks yolu ile bizlere ulaşırsa hemen aboneliğinizi başlatabiliyorsunuz."dedi.

HEDEF 2000 ABONEYE ULAŞMAK

Kılıç sözlerine devam ederek, "Hentbolun uzun yıllar boyunca özlemini duyduğu dergi Hentbol Magazin adıyla 17 sayıdır çıkıyor. Hentbola ait bu markaya sahip çıkmak hepimizin görevi, tüm camianın destek olmasını ve 2.000 aboneye ulaşmayı hedefliyoruz."dedi.

Son olarak Yılın Hentbol Ödüllerine değinen Uğur Kılıç, "Bu yıl Haziran ayında yapılması planlanan 2.HENTBOL MAGAZİN DERGİSİ YILIN HENTBOL ÖDÜLLERİ  gecesi için ödül adaylarını HENTBOL MAGAZİN DERGİSİ aboneleri belirleyecek."diyerek sözlerini bitirdi.

Bizde Hentbolhaber.Net ailesi olarak HENTBOL MAGAZİN DERGİSİ nin bu güzel çabaları için herkesi Dergiye Abone olmaya davet ediyoruz.

Ayrıntılar hentbolmagazin.com’da.

Bakmadan Geçme