Hentbol severler “SELKA” dedi.

Erkekler Türkiye Kupası sahibini buluyor anket sonuçlandı.

HENTBOLHABER.NET – Bolu Karaçayır 3000 kişilik spor salonunda yapılacak “Dörtlü Final”müsabakalarında final maçı 15 Nisan Pazar günü saat 16:00’da TRTSpor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Bolu Karaçayır spor salonunda yapılacak “Dörtlü Final”de yarı final maçları bugün oynanacak. Yarı finalin ilk maçında saat 16:00’da Beşiktaş Mogaz ile Selka Eskişehir Hentbolspor karşılaşacak. Saat 18:00’de başlayacak yarı finalin diğer maçında ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Göztepe mücadele edecek. Rakiplerini eleyen 2 takım finalde karşılaşacak.

Hentbolhaber.Net olarak Twitterda yapmış olduğumuz anket sonuçları göre; hentbol severlerin kullanmış olduğu oyların %50’ni alan Selka Eskişehir Hentbol kupanın favorisi olarak gösterildi.

#HentbolTRCup2018’de kupanın sahibi kim olur sorusuna hentbol severler %50 oy oranı ile “Selka Eskişehir Hentbol” dedi. Göztepe’nin %36 oy aldığı ankette, Beşiktaş Mogaz HT %12 oy aldı. Dörtlü finalde mücadele edecek diğer ekip B.B. Ankaraspor ise %2 ile anketin en az oyunu alan ekip oldu. 

Haber

Bugün oynanacak olan Dörtlü Finalin ilk maçlarında bakalım sonuçlar nasıl olacak?

Bakmadan Geçme