Hentbol Sevgisi Yuva Kuruyor

Araç Belediyespor’da forma giyen Gamze İyisu , süpriz evlenme teklifi ile karşı karşıya kaldı.

Homend Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımının menajerliğini yapan Erdal Oktay, Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden AraçBelediyespor oyuncusu Gamze İyisu’ya (24), antrenman sonrası sürprizevlilik teklifi yaptı.

Antakya’dan Kastamonu’ya gelerek, Araç Belediyespor’un Atatürk SporSalonu’ndaki antrenmanını izleyen Erdal Oktay, antrenmanın bitmesininardından sahaya inerek, iki hafta önce ayrıldığı kız arkadaşı Gamzeİyisu’ya sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Sürpriz evlilik teklifikarşısında büyük şaşkınlık yaşayan başarılı sporcu Gamze İyisu, dahasonra erkek arkadaşının bu teklifini kabul etti ve dakikalarcabirbirlerine sarıldılar.

Haber

Sürpriz evlenme teklifi sonrası açıklamada bulunan Gamze İyisu,erkek arkadaşı Erdal Oktay ile üniversiteler arasında oynanan Hentbolmüsabakalarında tanıştıklarını belirterek, o zamanlar sadece‘merhaba’laştıklarını kaydetti. Bir müddet sonra ayrı kaldıklarınıbelirten İyisu, yıllar sonra Erdal Oktay’ın ağabeyinin hakemlik yapmasınedeniyle tekrar sahalarda görüşme imkanı bulduklarını belirtti. Bununüzerine iki yıl önce üniversite takımının maçları sırasındailişkilerinin başladığını aktaran İyisu, Oktay’la aradaki mesafenedeniyle sadece maç dönemlerinde görüşebildiklerini söyledi.

Erkek arkadaşıyla iki hafta önce ayrıldıklarını ifade eden İyisu,"Hiç bir şekilde görüşmüyorduk. Kastamonu’ya gelişi benim için sürprizoldu. Hiç haberimyoktu. Takımla tanışacağını biliyordum ama buraya geleceğini tahminetmiyordum. Evlilik teklifi aldım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum" dedi.

Haber

Erdal Oktay (26) ise uzun zamandır aklında olan evlenme teklifinin,bu ayrılık sürecine denk geldiğini ve Gamze İyisu’yu bir türlüunutamadığını kaydetti.

Sürpriz teklif için Hatay’dan Kastamonu’ya geldiğini anlatan Oktay,"Gamze hentbolu çok seviyor. En güzel evlenme teklifinin de hentbolsahasında olacağını düşündüm. Bu yüzden hentbolcu arkadaşlarının önündeevlilik teklifinde bulundum. Çok mutluyum" diye konuştu.

Hentbol Haber Ailesi olarak bizde Erdal Oktay – Gamze İyisu çiftinitebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber Foto: Kastamonu İHA

Bakmadan Geçme