Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi final four maçları 31 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihleri arasında Almanya’da yapılacak.
Yarı finalin diğer maçında ise İspanya’dan Barcelona ve Almanya’dan SG Flensburg-Handewitt karşılaşacak. Mücadele TSİ 19:00’da başlayacak.
Yarı finalde galip gelen takımların oynayacağı Final maçı ise 1 Haziran Pazar günü TSİ 19:00’da başlayacak. 3.-4.’lük maçı ise TSİ 16:15’te başlayacak. Bu iki karşılaşma da Sports TV’den yayınlanacak.
8 kez kupanın sahibi olan Barcelona bu kupayı en fazla kazanan takım olurken, geçtiğimiz yıl kupayı Alman ekibi Hamburg kazanmıştı.
Maçlar internet üzerinde EHF TV’den (www.laola1.tv) yayınlanacak.
Kastamonu Belediyespor, Macar kulübü Györi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını... Haberin Devamı..
28. Erkekler Dünya Şampiyonasında mutlu sona Danimarka... Haberin Devamı..
Polonya ve İsveç’in ev sahipliğinde 11-29 Ocak 2023 tarihleri arasında... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..
Milli Hentbolcumuz Eray Karakoç, Makedonya’nın Ohrid takımına transfer... Haberin Devamı..
28. IHF Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası, Polonya ve İsveç'in ev... Haberin Devamı..