Hentbol Şurası 2022’de ilk gün oturumları tamamlandı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Hentbol Şurası 2022’nin ilk gün oturumları tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde (ÇASGEM) yapılan Hentbol Şurası’na daha önce düzenlenen Şura Ön Toplantısı ile Alt Komisyon Toplantısı katılımcıları yanı sıra tüm hentbol il temsilcileri, Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig kulüplerinin başkanları ile medya mensupları katılıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç açılış konuşmasında, “Hep ortak akılla, birlikte başaracağız dedik. Şura’da moderatörlerimiz çok önemli sunumlar yapacak. O sunumlarda çok önemli projeler olacak. Az önce birlikte okuduğumuz Milli Marşımızı olimpiyatlarda hentbol ile birlikte okuyabilmenin fırsatını açacak projeleri buradan çıkaracağız. Biz de yönetim olarak bu projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen tüm kaynakları seferber edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizleR için çok değerli, bu fikirleri perçinleyerek hayata geçireceğiz. Yakın zamanda yönetim olarak 6 aylık faaliyet raporumuzu açıkladık. Kısa sürede çok önemli çıktılar elde ettik. Pozitif reaksiyonlar alıyoruz birçok çevreden. Doğru yolda olduğumuza gösteren çıktılar. Birlikte başaracağız sloganıyla hentbolu hedeflediğimiz noktaya taşıyacağız. Hentbol için birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Haber

THF Hentbol Gelişim Direktörü Prof Dr. Murat Bilge de yaptığı konuşmada, “3 ay süren emeğin ürününü almak üzere burada bir aradayız. 200’e yakın hentbol üstadının düşüncelerini toparlamaya çalıştık, bunları aktarmak için buradayız” diyerek Hentbol Şurası öncesi yapılan çalışmaları ve Şura’nın işleyişini anlattı.

Hentbol Şurası’nda ilk gün Hentbol ve Medya, Hentbol Yönetimi, Hentbol ve Eğitim, Hentbolda Alt Yapılar, Hentbolda Kurum İşbirlikleri ve Projeler ile Kadın Hentbolu – Sporcu Hakları konularında moderatörler sunumlarını yaptı.

Hentbol Şurası’nın yarın yapılacak oturumlarında Plaj Hentbolu, Hakem – Gözlemci – Temsilci Paydaşlığı, Veteran Hentbolu, Herkes İçin Hentbol, Teknik Kurul – Statüler ve Milli Takımlar konu başlıklarında sunumlar yapılıp, projeler değerlendirilecek.

THF Youtube Kanalı’ndan Hentbol Şurası 2022 oturumları canlı olarak yayınlanıyor.

Bakmadan Geçme