Hentbol Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan � Yılı Yaz Spor Okulları’ kapsamında verilen hentbol kursuna öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Ücretsiz Yaz Spor Okulları faaliyet kapsamında Bostaniçi beldesindebulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bostaniçi SporSalonu’nda antrenör Müslüm Karaboğa tarafından hentbol kursu veriliyor.Hentbol branşına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve güzel vakitgeçirdiklerini belirten antrenör Müslüm Karaboğa, "Yaz Spor Okulu olarakamacımız spor eğitimi ile birlikte çocuklarımızı sosyal ve kültürelaçılardan da geliştirmek, özgüven duygularının artmasına katkıdabulunmaktır. Çocuklarımız hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de sportifetkinliklere katılabiliyorlar" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ise, Ücretsiz YazSpor Okulları faaliyet kapsamında farklı mahallelerde branş hocalarıtarafından kurslar açıldığını söyledi. Sinir, "Çocuklarımızın fiziksel,zihinsel ve sosyal gelişimlerine yardımcı olan yaz okulu faaliyetleri,kış boyunca yorulan ve karne alan çocuklarımızın isteyerek zevklegelebileceği, eğlenip öğrenmenin tadını çıkarabileceği, stresatabileceği ve hiç bitmesini istemeyeceği bir tatil imkanı sunuyor.Velilerimizin çocuklarımızı huzurlu ve güvenli bir şekildebırakabilecekleri mekanlar. Yaz boyunca emanet edebilecekleri, akıllarıçocuklarında kalmayacak şekilde çalışabilecekleri deneyimli antrenörlersayesinde spor alanında kendilerini geliştirerek ülkemize sporcuyetiştirmek amaçlı hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme