Hentbolcu fabrikası Üsküdar

Kadınlar Süper Ligi’nin dev ekiplerinden Üsküdar Belediyesi SK, geleceğin hentbol yıldızlarını yetiştirmek için düğmeye bastı.

HENTBOLHABER.NET – Hafta sonu Üsküdar Çamlıca Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü arasında oynanan Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Ligi müsabakasında sahadaki yıldızların kora kor mücadelesi dışında “minik” bir detay dikkatleri topladı.

Geleceğin yıldızları minik hentbolcuların maç öncesinde, devre arasında ve maçtan sonra salonda yaptığı çalışmalar tribündeki spor severler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

Üsküdar Belediyesi SK Hentbol Altyapı sporcuları minik kızlar, antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüp aynı zamanda mücadele seviyesi yüksek ve heyecanlı bir Süper Lig’ maçı izlemiş oldular.

Üsküdar’ın minik hentbolcularının maç öncesi seremonilere Süper Lig’de mücadele eden ablalarının ellerinden tutarak çıkmalarının sağlandığı belirtildi. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü yöneticileri bu uygulamanın küçük sporcular için ilham kaynağı olacağını ve minik hafızalara muhteşem anılar yerleştireceğini yaşamalarını düşündüklerini söylediler.

Üsküdar’ın minik hentbolcuları sahaya Üsküdar Belediyesi takımlarından Türkiye Süper Gençler Ligi Şampiyonu olan Hentbol Takımı ve Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonu olan Atletizm Takımı’na tebriklerin iletildiği pankartlarla çıktı.

Haber

Haber

Foto: Hayrettin YILDIRIM

Bakmadan Geçme