Hentbolcular dualar ile uğurlandı

Ligin son maçı için Kayseri'ye giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Adıyaman Belediyesi Hentbol takımının iki oyuncusu dualarla son yolculuğa uğurlandı.

Kayseri deplasmanında oynanacak olan ligin son maçına giderken Kayseri’nin Sarız ilçesi Ayranlık mevkiinde kaza geçiren Adıyaman Belediyesi hentbol takımının vefat eden iki oyuncusu dualarla son yolculuğa uğurlandı. Kazada 11 oyuncuda yaralandı.

Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı’nı Kayseri’ye götüren midibüs Kayseri’ye bağlı Sarız ilçesi Ayranlık Mevkii’nde kaza geçirdi. Kazada  21 yaşındaki Sadık Ünlü ve 20 yaşındaki Ahmet Öztürk hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden sporcular, kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen törenle Adıyaman Belediyesi Mezarlığında defnedildi. Törene Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, kurum müdürleri, belediye personeli, spor camiası ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından başsağlığı mesajı yayımlandı

Kayseri deplasmanına giderken takımı taşıyan midibüsün henüz bilinmeyen bir nedenle devrilmesi sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden iki hentbolcunun yanı sıra biri ağır 11 yaralı için herkes seferber oldu. Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun apar topar Kayseri’ye giderek bilgi aldığı kaza hakkında, birçok siyasetçi, bürokrat, spor kulübü, il ve ilçe belediyeleri ile vatandaş, Adıyamanlıların acısına ortak oldukları mesajı paylaştı.




Bakmadan Geçme