Hentbolcular Ortadan Kayboldu

Danimarka’da düzenlenen Droninglund Kupası karşılaşmalarına katılan Hintli hentbol takımı oyuncuları, şehir gezisine çıkıyoruz dedikten sora kayıplara karıştı.

Cumartesi günü son bulan karşılaşmaların ardından şehir turuna çıkan14-16 yaşlarındaki 11 oyuncu geri gelmeyince devreye polis girdi. Bölgeemniyet müdürlüğü, oyuncuların geri gelmediklerini ve  telefonlarınıaçmadıklarını belirterek, iltica etmeyi düşünmüş olabileceklerinibildirdi.

Emniyet Müdürlüğünden Henric Bech, halktan yardımisteyerek "Anladığımız kadarı ile gençler bilerek maçların bitiminibeklemişler. Şehir turuna çıkmak istediklerinde her kes normal karşıladıve kimse kaybolacakları şüphesine kapılmadı. Sanıyoruz ki ülkelerinedönmek yerine Avrupa’da kalmak için aralarında anlaştılar. Hiç biritelefonlara cevap vermiyor. Gören olursa polise bildirsin istiyoruz"dedi.

Henrik Bech, grup olarak dikkat çekmemelerinin mümkünolmayacağını ancak bir şebekenin yardımcı olması durumunda gençleribulmanın zor olabileceğini söyledi. Birkaç gün sonra ortaya çıkarakiltica talebinde bulunmaları beklenen oyuncuların Pazar günü ülkelerinedönmeleri gerekiyordu. Polis internet’te ve sosyal medya aracılığı ilekayıp oyuncuları aramaya başladı. Karşılaşmalara 16 ülke katılmıştı.

DHA

Bakmadan Geçme