Hentbolculara Moral Yemeği

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Hentbol 1’inci Ligi Erkekler B Klasmanı C Grubunda mücadele verecek olan Yozgat Sevgi Evleri Gençlikspor takımına moral yemeği verdi.

Şahin Tepesi Sosyal Tesislerindekimoral yemeğine Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı ile birlikte Yozgat Aileve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz ile birlikte hentboltakımı yöneticileri ve sporcular da katıldı.

Yozgat Valisi Yazıcı, tesislere gelişinde Belediye Başkanı Başer ve İlMüdürü Akyüz tarafından karşılandı. Vali Yazıcı, kendisini kapıgirişinde bekleyen sporcularla tek tek tokalaştıktan sonra, masalaraoturulup, sohbet etti.

Vali Yazıcı, takım ve lig hakkında genel bilgiler aldıktan sonraYozgat’ta sporun gelişmesi noktasında verilen çalışmalarıdesteklediklerini belirterek, ligdeki temsilcilerimizin başarılıolmalarını istediklerini, başarıyla birlikte kendilerine belirli birkülfet gelecek olmasına rağmen başarıyı gönülden istediklerini kaydetti.

Vali Yazıcı, sporcularla da tanıştıktan sonra Hentbol takımı ile birlikte yemek yedi, bilgiler aldı.

Yozgat Sevgi Evleri Gençlikspor takımı, yarın  Zonguldak deplasmanındaZonguldak Sanat Teknikspor takımı ile karşılaşacak. Yozgat temsilcisi, yolabugün çıkacak. Hentbolculer, deplasmandan galibiyetle dönmekistediklerini söylediler.

Kaynak : Yozgat İleri Gazetesi

Bakmadan Geçme