Hentbolcunun Acı Günü

Yozgat’ta Meydana gelen trafik kazasında Muratpaşa Belediyespor Kulübü Sporcusu Sevim Karaca’nın annesi ve kardeşi hayatlarını kaybederken, diğer kardeşi ise yaralandı.

Yozgat ilinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi vefat etti ve 3 kişiyaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Yozgat  Ankara yolu üzerindeoluşan kazada Otomobil ile betok mikseri çarğıştı. Otomobil Betonmikserinin altına girdi trafik kazasında 1’i bebek toplam 5 kişihayatlarını kaybetti.Yozgat’ta beton mikserinin ikiye biçtiği otomobildeölen 5 kişi ve 3 yaralının kimlikleri belirlendi.

HaberKayseri’den Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Kahyaköy’de yaşayanannelerini ziyarete gelen Mustafa Cahit Sanık (39) yönetimindeki 38 KT286 plakalı otomobil, Yozgat’ın Başıbüyüklü köyü yakınlarına geldiğinde,yolda yapılan çalışmalardan dolayı trafiğin tek yönden verildiği yoldailerlerken, karşıdan gelen ve bir başka kamyonu hatalı solladığı iddiaedilen Emre S. (24) yönetimindeki 06 AS 3516 plakalı beton mikserininaltında kaldı. Kazada çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünürken,otomobil sürücüsü Mustafa Cahit Sanık, Beyzanur Sanık (17), SenanurSanık (15), Pembe Karaca (33) ve Elif Karaca (1) olay yerinde hayatınıkaybetti. Muhammet Ali Sanık (12), Makbule Sanık (32) ve Yasin Karacaise yaralandı. Yaralılar, Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp FakültesiHastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, mikser şoförü Emre S.ise gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, vatandaşlar duble yolunçalışmalar nedeniyle tek yola düşürüldüğünü, ancak yolun dubalarlabölünmediğini belirterek, “Başka illerde duble yollar tek yoladüştüğünde yolun tekrar çalışmanın bittiği yere kadar dubalarlabölünürken, Yozgat’ta bu uygulanmıyor. Duba konmadan bu yol nasıltrafiğe açılıyor? Ayrıca bu yolda 10 yıldır çalışma yapılıyor. 10 yıldayol tamamlanmaz mı” diye tepki gösterdiler.

U16 Milli takımımızda da oynayan ve Muratpaşa Belediyesporun genç yıldızı almış olduğu haberle yıkıldı. Muratpaşa Belediyespor kulübü idarecilerinin de genç yıldıza yardımcı olabilmek için gerekli çalışmaları yaptıkları ve her dakika sporcularının yanında olacaklarını belirttiler.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak Sevim Karaca’ya baş sağlığı diler. Annesi Pembe  Karaca , Elif Karaca’ya Allah Rahmet eylesin diyerek, kardeşi Yasin Karaca’nın biranönce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Haber

Bakmadan Geçme