Hentbolcunun Kafasına Disk Düştü

Rize’de lise öğrencisi, Okullararası Atletizm Turnuvasında kafasına disk isabet etmesi sonucu yaralandı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüncedüzenlenen turnuvaya katılan Pazarspor bayan hentbol takımı sporcusu veGüzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ayşenur Uygur, koşuyu tamamlamasınınardından pistin kenarında beklemeye başladı.

Busırada Uygur’un kafasına, atılan bir disk isabet etti. Uygur, RizeGençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün sağlık ekibi tarafından RecepTayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyat edilen Uygur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

RizeGençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik,  yaptığıaçıklamada, her türlü tedbirin alınmasının ardından turnuvayıdüzenlediklerini belirterek, "Sporcumuz Ayşenur Uygur, koşusunutamamladıktan sonra pist kenarında beklerken maalesef talihsiz bir olayyaşandı. Başına disk isabet etmesi sonucu dört santimetrelik kesi vekırık oluştu" dedi.

Çelik, ilk müdahaleninsağlık ekipleri tarafından yapıldığını ve daha sonra hastanede gereklitedavinin sağlandığını vurgulayarak, "Yapılan tedavisi sonrası sporcumuzkonuşuyor, beslenebiliyor. Tek tesellimiz öğrencinin sağlık durumununiyi olması. Aile şikayetçi olmayı düşünmüyor. Tesis sorumlusu ve turnuvasorumlusunun ifadesinin ardından inceleme başlatıp başlatmayacağımızakarar vereceğiz" diye konuştu.


Bu konuda yorum yapacak olursak , açıkçası Spor yapayım derken, insanın ölümle burun buruna kalması ancak Türkiye’de olur.  Hentbolhaber.Net ekibi olarak Ayşenur Uygur’a geçmiş olsun deriz.

Bakmadan Geçme