Hentbol'da Karadeniz Derbisi Ardeşen'de

THF Bayanlar Süper Lig'inde Ardeşen GSK Kendi Evi ve Seyircisi Önünde Orduspor'u Ağırlayacak.

Lig’in güçlü ekiplerinden Ardeşen GSK, kendi evi ve seyircisi önünde Orduspor’u ağırlayacak.

9 Aralık 2012 Pazar günü saat 17:00’da Recep TayyipErdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu kapalı spor salonundaoynanacak olan karşılaşma halka ücretsiz izlettirilecek.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Orduspor’u yenerek üst Haberüste üçüncü galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.

Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayanlar A Milli takım maçlarından dolayı lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Bu arada Hentbol 1. Lig B Grubu takımlarından Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü ile hazırlık karşılaşması yaptık. Bu karşılaşmayı 33-30 kazandık. Gençlerimizi değerlendirmek ve performanslarını görmek için bu maç iyi oldu. Bu maçta eksiklerimizi de gördük, teknik olarak bu eksiklerimizi gidererek Orduspor maçına çıkacağız" dedi.

Süper Lig’de kolay takım olmadığını, Orduspor maçının da zor olacağını ifade eden Durak, "Orduspor’un maçlarını izliyoruz. Takımı analiz edip ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. Rakibimizin güçlü ve zayıf yönlerini çözdük. Orduspor iyi bir takım. Orduspor’u yenerek üst üste üçüncü galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Bu maçın ardından Araç Belediye maçını da kazanarak üst üste 4 galibiyetle ilk devreyi bitirmeyi amaçlıyoruz. Seyircimizden salonu doldurmalarını istiyoruz" diye konuştu.

İlerleyen haftalarda kendilerini daha da geliştireceklerini kaydeden Durak, lig arasında 2 sporcu transfer ederek kadrolarını güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme