Hentbol'de United Management zamanı

United Management’ın Türk oyunculara katkıları devam edecek.

HENTBOLHABER.NET –  Türk hentbolculara daha iyi imkanlar sunmak ve sponsorluk anlaşmaları ile katkıda bulunmak isteyen, United Management kurucularında Jankat Ömür Hentbolhaber.Net’e, United Management hakkında açıklamalarda bulundu.

”Dört sene boyunca Beşiktaş Mogaz hentbol takımında yer aldım. Oyuncular ile iç içe oldum. Kariyeri başarı dolu bir çok oyuncuların transferlerinde idari menajerimiz ile birlikte olma şansını yakaladım.

Daha sonra menajerlik işine iki arkadaşım ile birlikte atılma kararı aldık. Bu ortaklığın hedefi Türk oyuncuların daha iyi imkanlara sahip olması, bireysel sponsorluk sözleşmelerine imza atması ve isim bilinirliğinin daha da artması. Bir çok yetenekli Türk oyuncularımız var. Türk oyuncuların yurt dışında bir Can Çelebi, Yunus Özmusul, Doruk Pehlivan gibi yer almalarını sağlamak hedefindeyiz” dedi.

GENÇ OYUNCULAR HEDEFİMİZ

Jankat Ömür devam eden açıklamalarında;

”Süper Gençler Ligini yakından takip edip, geleceğin yıldızı oyuncuları United Management çatısı altında birleştirmek istiyoruz. Böylece onların doğru zamanda, doğru yerde olma şanslarını birlikte hareket ederek kazandırmak istiyoruz. Genç oyuncular Türk hentbolunun en önemli değerleri. Biz de Türk hentbolcuların en iyi imkanlara sahip olmalarını hedefliyoruz” dedi.

Sözleşme imzaladıkları antrenör ve oyuncular hakkında ise Jankat Ömür; “Şu ana kadar bir çok antrenör ve oyuncu ile görüştük. Bir çoğu United Management çatısı altında olmayı kabul etti. Yakın zamanda bu isimleri de sizlerle paylaşıyor olacağız”

“Daha önce sözleşme imzaladığımız Ömer Ozan Arifoğlu şu an Bursa Nilüfer Belediyesi SK’da başarılı bir sezon geçiriyor. Bizimle sözleşme imzaladıktan sonra Ozan Arifoğlu’na sponsor çalışmaları içinde olduk ve Mizuno ile kendisine destek sağladık. Bundan sonra bir çok United Management çatısı altında olan oyuncularımıza katkımız devam edecek” dedi.

Mizuno Süper Gençler Ligi MVP Ödülü

Projelerin devam ettiğini ifade eden Jankat Ömür, “Mizuno Süper Gençler Ligi MVP Ödülü gibi, ilerleyen zamanlarda farklılık yaratacak projelerimizde olacak” dedi.

Bakmadan Geçme