Hentbolhaber.Net, EHF Merkezi Viyana’da

Hentbolhaber.Net Temsilcisi Ozan Can Sülüm, Avrupa Hentbol Federasyonu'nun basın çalıştayı için Viyana’ya gitti.

Hentbolhaber.Net temsilcisi Ozan Can Sülüm, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF)tarafından bugün başlayan ve29 Haziran 2019tarihine kadar sürecek olan Basın Yuvarlak Masa Toplantısı katılmak için Viyana’ya gitti.

Çalıştay, Avrupa Hentbol Federasyonun Avrupa’daki hentbol basınıyla ilişkilerini daha da güçlendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda EHF Medya sorumlularından beklentilerde dile getirilecek. Çalıştayda İsveç, Avusturya ve Norveç’in ortak düzenleyeceği Erkekler EURO 2020 hakkında ayrıntılı sunumlar yapılacak. Ayrıca, etkinlik, Avrupa çapında hentbol basınının tanışması için bir fırsat sunacak.

EHF Basın Yuvarlak Masa Toplantısı esnasında, EHF Şampiyonlar Ligi kurası bugün (27 Haziran) ve Erkekler EHF EURO 2020 kurası (28 Haziran) çekilecek.

EHFCL Kurası bugün yerel saatle 19:00’da

EHF EURO 2020 kurası 28 Haziran’da yerel saatle 18:45’te gerçekleştirilecek.

YUVARLAK MASADA TÜRKİYE DE VAR!

EHF Basın Yuvarlak Masa Toplantısına Hentbolun önemli siteleri davet edilirken, Hentbolhaber.Net’te Türkiye’nin Hentbol Haber Ajansı olarak davet edildi. Basın çalıştayında Türkiye’yi Hentbolhaber.Net adına sitemiz yazarlarından Dsmart- Eurosport spikeri Ozan Can Sülüm temsil edecek.

Bakmadan Geçme