Hentbolhaber.Net’ten Trabzonspor transferleri

Erkekler Süper Ligi’nde başarılı olmak için çalışmalarını sürdüren ve Trabzonspor A.Ş. çatısı altından yola devam edecek olan Trabzonspor Hentbol Şubesi transferlerini Hentbolhaber.Net olarak açıklıyoruz.

HENTBOLHABER.NET – Trabzonspor’a yakın kaynaklardan elde edinilen bilgiye göre Trabzonsporgeçen seneki kadrosundan iki oyuncu kaybetti. Daha önce açıkladığımız gibi Çetin ve Ekrem ile yolları ayıran Trabzonspor, kadrosunu korumayı başardı.

İlk açıklanan transfer Beşiktaş Mogaz’dan Bülent Erkol olurken diğer transferler ise Serkan Çamyel, Can Sağbaş yerli oyuncular olurken, Oleksander(Sasha) Tyukin , Sergii Sluyma yabancı transferleri oldu.

Kadrosuna değerli oyuncuları dahil eden bordo-mavili ekipin transfer çalışmalarına devam ettiği ve sürpriz bir ismi daha imza attırabileceği ifade edildi.

Bu sezon derbilerde Trabzonspor olarak gülen taraf olmak için çalışmalarını yürüten Karadeniz Fırtınası geçen sezon yaşamış olduğu sakatlık problemlerinden dolayı kadroyu geniş tutmaya çalışacağı ifade edildi.

 

Bakmadan Geçme