Hentbolhaber’e Katkıda Bulunmak İçin

Türkiye’nin En Güncel Hentbol Haber Sitesi olarak her zaman Hentbolcunun Yanındayız.

Hentbolhaber.Net Ekibi olarak her zaman çalışmalarımıza devam ediyor, en güncel ve en doğru haberler ile karşınızda yer alıyoruz.  Fotoğraflarımız  da birçok sitelerde kullanılmaya devam ediyor.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak planladığımız projelerin devamını sağlamak, hizmet kalitemizin daha da artması  ve giderimizi bir miktar kaşılamak için siz Hentbol Severler’den de Damlaya Damlaya Göl Olur Misali katkıda bulunmasını talep ediyoruz.

Herhangi bir yere üye olmadan , herhangi bir işlem ücreti ödemeden Hentbolhaber.Net Paypal(güvenli ödeme) sistemi üzerinden , Paypal Hesabınızdan veya  hesabınız olmadan da Kredi Kartınızdan 10 TL ‘den olmak üzere istediğiniz tutara kadar bağış yapabilirsiniz.

Hentbolhaber.Net’in daha da büyümesi, yeni projelerini hayata geçirebilmesi ,  Hentbol Ailesine daha da kaliteli destek verebilmesi için desteklerinizi bekliyoruz.  Aşağıdaki Bağış düğmesini tıklamanız yeterli olacaktır.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

Haber
Yukarıda ki linki tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan pencereden aşağıda yer alan Paypal hesabınız varsa giriş yaparak yada hesabınız yoksa resimdeki gibi Kredi Kartı  ile ilgili olarak "devam" ı tıklayınız. Ardından da ilgili yerlerde gerekli bilgileri doldurarak katkıda bulunabilirsiniz.
Haber
Haber

Kesinlikle hiçbir şekilde Kredi Kartı Bilgileriniz bu sistem ile kayıt edilmeyecek ve güvenliğiniz garanti altında  olacaktır.

Hentbolhaber.Net Ekibi olarak desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme