Hentbolspor ve İl Özel İdare Üzerine Açıklamalar

U15 Milli Takımımızın antrenörü ve aynı zamanda geçen sezon 1.ligde hentbolspor’un başında yer alan Serdar Seymen, yeni takımı Ankara İl Özel İdare S.K. ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Serdar Seymen, U15 Erkek Milli Takımının başında olmaya devam edeceğini belirtirken, hem Hentbolspor’u hem de Ankara İl Özel İdareyi beraber çalıştıracağını dile getirdi.

İlk olarak Hentbolspor ve U15 milli takımında hakkında açıklamalarda bulunan Serdar Seymen, "Hentbolspor ile geçen sezon güzel şeyler yaptık. Birçok sporcunun deneyim kazanmasını sağlayarak, şuan liglerde yer alan birçok kulübün dikkatini çekmesini ve transfer olmasına katkı sağladık. Gelecek sezondan itibaren bu çocuklarımızın liglerde yer alacak olmasından dolayı başka bir yaş kategorisi ile yola devam edeceğiz.  Altyapıya önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum ve Hentbolspor ile birlikte Federasyonumuzun desteği ile iyi şeyler yaptık. Önümüzdeki günlerde THF Yönetimi ile bir araya gelerek Federasyon Başkanımızla önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız."dedi.

Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü ile ilgili olarak , "Takımım tecrübeli isimlerden oluşuyor. Ayrıca genç sporcular ile beraber kombine ederek , çok koşan, mücadele eden ve kolay pes etmeyen bir ekip yaratacağız."dedi.

Ayrıca Seymen, " Kadromuzda birçok genç yetenek olacak. Onların kaynaşması , tecrübeli isimlerle beraber olması bizim için önemli bir kazanım olacak. İl Özel İdare S.K. olarak başarılı işler ortaya koyacağımızı düşünüyorm."dedi.

Bakmadan Geçme