“Hentbolumuzun önünü açacak adımlar atmak istiyoruz”

A Milli Erkek Takımımız, 2.Erkekler IHF Challenge Trophy Turnuvasında grubunu lider tamamlarken, çeyrek finalde B grubu ikincisi Gürcistan ile eşleşti.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Erkek Takımımız mücadele ettiği A grubunda Kosova, Arnavutluk ve İrlanda’yı mağlup ederken, lider olarak bir üst tura çıktı.

Bugün ki Gürcistan maçı öncesi görüşlerini dile getiren A Milli Takım Baş Antrenörümüz İlker Şentürk, “Gürcistan  ile oynuyoruz, yenersek yarı finale yükseleceğiz. Oyuncularım çok istekli ve hentbolumuzun önünü açacak adımlar atmak istiyorlar”dedi.

Açıklamalarına devam eden Şentürk, ” Oyuncumlarımıın hepsi genç ve  çok yetenekli. Onlara çok güveniyoruz, Millli ruhumuzu ortaya koyacaklarını ve bunun mücadelesini sonunakadar yapacaklarına inancım tam. Grup müsabakalarında da ilk maçta biraz kötü oynamamıza rağmen, gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Hatalarını görüp hemen telafi etmek için çok çalışıyorlar ve kazandıkça kaybetmemek için her maça daha hırslı çıkıyorlar. Maçın öneminin bilincindeler. Onlarla beraber olduğumuz için teknik ekip olarak biz de çok mutluyuz. Galibiyet için gerekli analizleri yaparak hazırlandık. Artık söz oyuncularımızda” dedi.




Bakmadan Geçme