Hentbolun acı günü

Kastamonu'da karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Tuana Yiğit toprağa verildi.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu’da karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Tuana Yiğit toprağa verildi.

Kastamonu’da Cumhuriyet Caddesi’nde Merkez Ortaokulu önünden karşıya geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 12 yaşındaki Tuana Yiğit, kaldırıldığı Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Haber

OKULDA TÖREN DÜZENLENDİ

Bugün, arkadaşlarının karne aldığı okulunda unutulmayan Tuana için de tören düzenlendi. Arkadaşlarının, sırasına çiçekler ve fotoğraflarını koyduğu Tuana, okulun en başarılı öğrencilerinden biriydi. Almış olduğu karneler ve takdir belgeleri de sırasının üzerine koyulan Tuana Yiğit için, arkadaşları ve öğretmenleri dualar okudu, helallik istedi. Duygusal törende minik Tuana’nın arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına boğuldu.

ŞAMPİYON OLMUŞTU

Karne gününden 1 gün önce trafik kazası geçiren Tuana Yiğit, il genelinde düzenlenen Okullararası Hentbol Şampiyonası’nda okul takımında yer almış ve şampiyon olmuştu. Tuana’nın yer aldığı şampiyonluk kareleri de görenleri duygulandırdı.

Hentbolhaber.Net olarak ailesine ve takım arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.

Bakmadan Geçme