Hentbol’un En’leri Belli Oluyor

Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri'nin ikincisi organize ediliyor. Hentbol Magazine Dergisi Yayın Yönetmeni Uğur Kılıç, Hentbolhaber.Net’in sorularını yanıtladı.

Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri’nin ikincisi organize ediliyor  ön bilgi alabilir miyiz? Ödül Töreni ne zaman nerede yapılacak?

Uğur Kılıç: Sizinde belirttiğiniz gibi ödül törenimizin ikincisi gerçekleşecek, hazırlıklarının heyecanı içerisindeyiz. Bu sene  27 Eylül Cuma günü saat 19:00’da İstanbul Kartal Titanic Otel’de gerçekleşecek.

Haber


Ödül alacak adaylar ve ödülü hakeden sporcu, antrenör ve hakemler nasıl belirleniyor?

Uğur Kılıç : Ligleri en iyi takip eden kişilerin super lig ve milli takım antrenörleri olduğunu düşünüyoruz. Dolayısı ile tüm super lig antrenörlerine ve millli takım antrenörlerine her kategori için birer isim vermelerini istiyoruz. Bir oyda Hentbol Magazin Dergi ekibi olarak biz kullanıyoruz sonucunda en çok oyu alan isimler ödüle hak kazanmış oluyor.

 

Geçen sene ses getiren bir organizasyon oldu bu sene beklentileriniz neler?

Uğur Kılıç: Bizim Hentbol Magazin Dergisi olarak en önemli hedefimiz Hentbol’un markalarını oluşturmak, Hentbol Magazin Dergisi bu markalardan biri  diye düşünüyoruz 22. Sayısını çıkarttık, çok mutlu ve gururluyuz. Destek olan herkese teşekkür ederiz. Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri de bir diğer değer olarak uzun yıllarca yaşamalı ve hentbolun prestij ödülü haline gelmeli diye düşünüyoruz. Kesinlikle çok eğlenceli ve basında yer bulacak bir organizasyon olacak. En keyiflisi organizasyon sonrası yaşanan heyecanı yaşamak.

 

Organizasyona nasıl katılınabiliniyor?

Uğur Kılıç : Maalesef sınırlı sayıda 250 kişilik bir kapasitemiz var, ödül alacak ve ödül verecek bir listemiz var. Mümkün olduğunca tüm kulüplerimizden, yönetici ve antrenörleri , eski sporcularımızı, hakemlerimizi, camianın önde gelen isimlerini isimlerini davet ediyoruz.

 

Organizasyona ilgi nasıl? Sponsor bulabildiniz mi?

Uğur Kılıç: Şu ana kadar ilgiden çok memnunuz, biz hentbolu parlatmak isteyen bir ekibiz, geçen sene yaşanan keyifli organizasyon bizim için çok olumlu referans oldu.

Geçen sene Cent Koleji bize sponsor oldu bir kez daha Süha Bey’e ve Kamil Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Bu sene Macron firması ve Hiperfarma Firmaları ödül törenimize sponsor oluyorlar. Bugüne kadar desteklerini ilanları ile dergimizden esirgemeyen Albio, Vertex, Tanınmış İnşaat ve Hummel firmalarının yöneticilerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Son teşekkür de Federasyon Başkanımız Sayın Bilal Eyüboğlu’na; bize her zaman inandığı , güvendiği ve hep destek olduğu için  tüm ekip adına teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme