Hentbolun kalbi İzmir’de atacak

Kadın hentbolunda 2015-2016 sezonu, dev bir mücadele ile start alıyor.

HENTBOLHABER.NET – Ligi uzun yıllar boyu hegemonyası altına alan ve üst üste şampiyonluklar yaşayan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile bu saltana geçen yıl 3 kupayla son verip, kadın hentbolunda büyük bir başarı gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Süper Kupa mücadelesi için kozlarını paylaşacak.

İSTATİSTİKLER YENİMAHALLE DİYOR
Yaklaşan dev derbi öncesi tüm nefesler tutulurken, hentbol camiasında  geçen sezonki maç istatistiklerinden dolayı maçın favorisi olarak Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü gösteriliyor. Ancak Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü arasındaki maçların sonuçları önceden tahmin edilemiyor. Geçen sezon  iki takım arasında oynanan 8 karşılaşmayı, 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ve üç kupa zaferiyle Başkent temsilcisi tamamladı.

NTVSPOR’DAN NAKLEN YAYIN
İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda, 7 Eylül Pazartesi akşamı saat 19.00’da oynanacak derbi, NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçı tribünden takip edemeyen hentbol severleri ekrana kilitleyecek olan dev kapışmanın sonucu hentbol camiasında merakla bekleniyor.

 

Bakmadan Geçme