Hentbolun sorunları masaya yatırıldı

Hentbol Şurası 2022 Ön Toplantısı Türkiye Hentbol Federasyonu Büyük Salon'da yapıldı.

Hentbol Şurası 2022 Ön Toplantısı Türkiye Hentbol Federasyonu Büyük Salon’da yapıldı. Şura’ya Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, THF Gelişim Direktörü Murat Bilge, eski federasyon başkanı Tarık Cengiz, kulüp yöneticileri, antrenörler ve hentbol paydaşları katılım sağladı.

Gün boyu süren Şura Ön Toplantısı’nda 11 başlıkta sorunlar masaya yatırıldı, raportörler tarafından kayıt altına alındı.

“Birlikte başarabilmek için sizlerin katkılarına ihtiyacımız var”

THF Başkanı Uğur Kılıç, Şura’nın açılışında şunları söyledi: “İlk günden beri ‘Hentbol için birlikte başaracağız’ sloganıyla hareket ettik. Sizlerin direktifleri ve destekleriyle hentbolu arzu ettiğimiz noktaya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Türk hentbolunu olimpiyatlara taşımak adına mücadelemizi sürdürürken sizlerin değerli katkıları bizler için önemli. Hentbol için, birlikte başarabilmek için sizlerin katkılarına ihtiyacımız var. Gelen herkese teşekkür ediyorum.”

“Birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz”

THF Gelişim Direktörü Murat Bilge’nin açılış konuşması ise şöyle oldu: “Sizlerle birlikte olmak çok keyifli. 2009 yılındaki Şuradan sonra 2022 yılında yaptığımız bu Şura’da tekrar birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2009 yılında yaptığımız Şura’da federasyon başkanı olan Tarık Cengiz ve şimdi federasyon başkanı olan Uğur Kılıç’ın bir arada burada bulunması ayrı bir mutluluk. Şimdiden katkılarınız için çok teşekkür ediyorum.”

“Katkılarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler”

THF Başkanı Uğur Kılıç, Şura’nın kapanışında ise şu ifadelere yer verdi: “Bazı masalarda bulunabildim. Çok güzel keyifli konular, değer katan konular görüşüldü. Sorunları dile getirmek, dile getirme özgürlüğünde olmak, hep birlikte olmak, birlikte paylaşmak, fikirleri paylaşmak değerleri paylaşmak, bence işin özü bu. Biz sahada tüm mücadelemizle iletişimimizle senelerce bu sihirli topu paylaştık. Bu sihirli top İnşallah yıllar boyu hayatımızda olmaya devam edecek.  Katkılarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum.”

 

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme