Hentbolun Tv’deki Yeni Adresi “Sportmence”

Akdeniz Tv’de yayınlanan Sportmence adlı program , her Salı günü saat 21:30’da spor severlerin karşısına çıkıyor.

Muratpaşa Belediyesi Yardımcı Antrenörü ve Sportmence Programını Rıza Darendelioğlu ile sunan  Ali İhsan Tekin , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Antalya’da spor camiası içerisinde bulunmak ve Antalya’nın sporu hakkında bilgili olmak, farkında olmadan yaptığımız bir iş.

12 yıldır Antalya’dayım ve üniversite eğitimimi de  bu şehirde aldım. Birbirinden değerli spor duayenlerinden ders aldım. Bunların başında da Birol Ünsal geliyor. Bilgi birikimi , spor ahlakı ve bunun dışa aktarımını en iyi şekilde öğrettiler bize sağolsunlar. Bizde sporun içinden gelen biri olarak Antalya’da bizde söz sahibi olmak istedik ve kendi branşımızı biraz daha ön plana çıkarmak için böyle bir işe soyunduk.

Haberİlk programımız 1 saat 15 dk sürdü ve 45 dakikasını hentbole ayirdık. Kanal yönetimi ve çevremizdeki spor kamuoyundan da olumlu tepkiler aldık. İnşallah devamını getireceğiz  ve hentbolu daha çok reklam edeceğiz.  Akdeniz Tv , yerel bir kanal değil kanalımız 64 ülkede yayınlanıyor. İnşallah devamı gelir. Bizi izlemeye devam ediniz. " dedi.

Sportmence adlı program her salı günü saat 21:30’da  Ali İhsan Tekin’in sunumu ile karşınızda olacak.

Bu Haber Hentbolhaber.Net özel haberidir. Kaynak gösterilmeden haber sitelerinde kullanılması yasaktır.

Bakmadan Geçme